DataAkuten.fi

Tjänster

Reparation och service
Installation
Säkerhetskopiering
Förebyggande service
Hembesök

Våra tjänster

Kontakta oss då du behöver professionell hjälp med krånglande datorer, skrivare och nätverk. Genom regelbunden och förebyggande service försäkrar du dig mot risken för kostsamma och irriterande driftstop. Med en fungerande backup-service försäkrar du dig mot data-förluster.

Vi utför också installation av nätverk, fil-servrar, trådlösa nät, 3G routrar mm. Vi har antenner för 3G som gör att du kan få tillgång till 3G fastän du inte finns på 3G områden.

Dataakuten.fi Live Support
Ladda ner fjärrhjälpsprogrammet här

Förebyggande service

En dator som är långsam eller slutar fungera är både irriterande och frustrerande. Regelbunden och förebyggande service minskar risken för irriterande och kostsamma driftstopp och är en garanti för att din dator är i bästa skick.

Du får då tillgång till en personlig data-tekniker som besöker dig enligt ett uppgjort schema som kan vara alltifrån en gång per halvår, en gång per månad eller en gång per vecka. Med förebyggande service löser vi tillsammans problemen innan de uppstår.

Kontakta oss så diskuterar vi igenom era behov.

Felavhjälpning

Vi hjälper dig med att åtgärda fel och problem som uppstått. Hjälpen görs i första hand via telefon och fjärrhjälp, men vi gör även hembesök ifall vi inte kan lösa ditt problem via fjärrhjälpen. Läs mer på våra hjälpsidor.

Installationsservice

Ladda ner våra kontaktuppgifter

Vi installerar dator-nätverk och trådlösa (WLAN) nätverk. Med ett trådlöst nätverk bygger du ett nätverk förmånligt, även utomhus och långa distanser.

Vår installationsservice omfattar:

Reparationsservice

Vi reparerar och servar de flesta datorer och skrivare. Kontakta oss så gör vi felsökning och föreslår vad som bör göras.

Säkerhet

Vi kontrollerar din dator och ditt it-system så att det är säkert mot virus och intrång. Vi föreslår vad som eventuellt behöver göras.

Hosting och epost

Behöver du epost, webbadress och någonstans att "hosta" din webbsida? Vi sköter om registrering av domännamn, epost, och installation av produktionssystem för att redigera webbsidor.

Webbsidesproduktion och sökmotoroptimering

Behöver du en webbsida eller hjälp med att uppdatera och underhålla din befintliga webbsida kan du kontakta oss. Vi har erfarenhet av de flesta publiceringssystem och sköter redan om många företags webbsidor. Vi utför också sökmotoroptimering och analys av webbsidor.

Försäljning av datorer, hårdvara, mjukvara, övervakningssystem

Vi säljer det mesta inom it, t ex. datorer, skrivare, routrar, data-växlar, antenner, tillbehör mm. Läs mer på våra produktsidor.

Kontakta oss

Ring 06-347 5800 eller meddela oss via epost så kontaktar vi dig. Du kan maila oss genom att fylla i nedanstående formulär.

Namn:
Telefon:
Epost:
Meddelande:
Verifieringskod: