DataAkuten.fi

Produkter

Datorer, skrivare
Servrar, nätverk
Videoövervakningsystem
Internet via ADSL eller 3G
Office & virusprogram

Våra produkter

Vi saluför kända varumärken som HP, Acer, Lenovo, Samsung, Cisco, LG, D-link, Western Digital, Axis mm. Vi kan också montera ihop datorer enligt din egen specifikation eller budget. Kontakta oss så går vi igenom ditt behov.

Utöver dom mer traditionella produkterna saluför vi antenner och routrar för 3G som gör att du kan få tillgång till 3G fastän du inte finns på 3G områden. Vi saluför också videoövervakningssystem för både bemannad och obemannad övervakning.

Dataakuten.fi Live Support

Datorer, servrar, skrivare och tillbehör

En dator som är långsam är både irriterande och frustrerande samtidigt som den utgör ett hot för virus och intrång.

Ladda ner fjärrhjälpsprogrammet här

Vi saluför komponenter och minnen till de flesta datorer vilket gör att du kan få fart på din gamla dator. Det kan också finnas behov att uppgradera din dator till en ny. Då kan vi erbjuda en skräddarsydd dator enligt din egen specifikation eller budget. Vi flyttar över operativsystemet, program och all data från din gamla dator, vilket gör det till en förmånlig investering.

Med vårt installationspaket för datorer, installerar vi operativsystemet, office program, virusprogram och flertalet nyttoprogram som gör att datorn är klar att tas ibruk direkt när du startar den. Vi flyttar även data från din gamla dator, samt sätter in vårt fjärrhjälpsprogram så att du enkelt och snabbt får hjälp i framtiden om du skulle stöta på problem.

Nätverk, routrar, dataväxlar

Ladda ner fjärrhjälpsprogrammet här

Vi saluför trådlösa nätverk (WLAN) för både hemanvändare och professionella företagsanvändare. Vi har antenner som gör det möjligt att brygga ditt nätverk till platser som finns flera kilometer från ditt kontor eller hem. Har du t ex behov att övervaka din anläggning som finns långt från ditt kontor eller hem så har vi lösningen.

 

 

 

Videoövervakningssystem

Ladda ner fjärrhjälpsprogrammet här

Vi saluför och installerar videoövervakningssystem för både bemannad och obemannad övervakning. Obemannad övervakning kräver intelligenta system som möjliggör identifiering av objekt som personer och bilar. Dessa system är lämpliga för större områden som t ex båthamnar, skolgårdar, och parkeringsplatser som inte har bemanning.

Om du har behov att få tillgång till realtidsbilder via Internet eller önskar styra eller lagra data från din kamera via Internet så kan vi erbjuda nyckel i hand lösningar där vi konfigurerar systemet och kamerorna så att de är tillgängliga via Internet med behörig säkerhet. Vi saluför Axis, Sony, Panasonic, Mobotic och Airlive övervakningssystem.

Kontakta oss så går vi igenom ditt behov och kan därefter föreslå lämpliga övervakningssystem.

Se realtidsbilder från kamera i Solf centrum

Delad 3G bredbandsanslutning för kontor och hem

Vi saluför routrar och antenner som möjliggör att du kan använda mobila 3G uppkopplingar som delas av flera datorer via ditt lokala nätverk. Finns du på ett område med dålig 3G-täckning har vi lösningen i form av antenner som förstärker signalen med upp till 30 gånger.

Kontakta oss

Ring 06-347 5800 eller meddela oss via epost så kontaktar vi dig. Du kan maila oss genom att fylla i nedanstående formulär.

Namn:
Telefon:
Epost:
Meddelande:
Verifieringskod: